Installaties

In de module 'installaties' heb je een overzicht van elke installatie die je geïnstalleerd hebt/zal installeren bij de klant en die een uniek serienummer bevat (boilers, warmtepompen, airco's, omvormers van zonnepanelen,..)
De module 'installaties' bevat in tegenstelling tot de module 'materieel' verbruiksgoederen.

Installatiegegevens

Veld in RobawsOmschrijving
NaamHier vul je de naam van de installatie in.
SerienummerHier vind je het unieke serienummer in die eigen is aan de installatie.
MerkHet merk van de installatie vul je hier in.
StocklocatieWaar ligt de installatie? Je kan bij de module 'artikels' onder stocklocaties een aantal plaatsen opgeven.
ArtikelVia deze weg kan je de installatie koppelen aan een artikel. Als je later een aankoopfactuur krijgt, kan je het artikel selecteren, maar ook de juiste installatie aan de hand van het serienummer.
LeverancierWie is de leverancier van de installatie?
StatusDe status staat automatisch op 'opmaak', maar je kan steeds bij de instellingen een nieuwe status aanmaken.
Planning groepJe kan de installatie koppelen aan een groep. Dit wordt dan visueel op de dagplanning getoond onder de ingegeven groep. Die groepen kan je aanmaken bij elke werknemer onder de groep 'werknemers'.

Details

Veld in RobawsOmschrijving
WerknemerHier kan je aangeven welke werknemer verantwoordelijk is voor het installeren van de installatie.
OAHier kan je aangeven welke onderaannemer verantwoordelijk is voor het installeren van de installatie.
Op projectOp welk project is de installatie geïnstalleerd?
KlantBij welke klant is de installatie geïnstalleerd?

Overzicht

In deze rubriek kan je alle gekoppelde abonnementen, werkbonnen, bestellingen, aankoopfacturen en stockwijzigingen met betrekking tot de installatie opvragen. Dit word ook visueel weergegeven in een grafiek.

Actieknoppen

Historiek

De historiek wordt opgesteld op basis van stockwijzigingen met betrekking tot deze installatie. Als je dan op inboeken klikt, zal je dit in het overzicht van de module 'installaties' kunnen raadplegen.

Planning

Bij planning kan je een overzicht raadplegen van alle data waarop de installatie in de dagplanning is opgenomen voor installatie, onderhouden,...

Certificaten

Keuringen, attesten, ... met betrekking tot die installatie kan je digitaliseren dankzij de knop 'certificaten'.

Bijgewerkt op: 14/12/2022