Archiveren en verwijderen

Om het overzicht van een bepaalde module overzichtelijk te houden, kunnen we bepaalde items verbergen.
We bieden hiervoor 2 mogelijkheden aan:
Archiveren
Verwijderen

Archiveren

Hoe een item archiveren?

Om één of meerdere items te archiveren, klik je bovenaan in de actiebalk op onderstaande knop.

Hoe een item dat gearchiveerd is terugvinden?

Er zijn 2 mogelijkheden om een gearchiveerd item terug te vinden:

Mogelijkheid 1:
Klik op de knop met 3 lijntjes (rechts in de zoekbalk). Je krijgt daarna de keuze tussen verwijderde of gearchiveerde items. Je vinkt aan dat je gearchiveerde items wenst op te zoeken. Daarna klik je op zoeken.

Mogelijkheid 2:
Typ in de zoekbalk ARCHIVED in. Je krijgt een lijst met alle gearchiveerde items te zien.

Verwijderen

Hoe een item verwijderen?

Om één of meerdere items te verwijderen, klik je bovenaan in de actiebalk op onderstaande knop.

Hoe kan ik een item die verwijderd is terugvinden?

Er zijn 2 mogelijkheden om een verwijderd item terug te vinden:

Mogelijkheid 1:
Klik op de knop met 3 lijntjes helemaal rechts van de zoekbalk. Je krijgt daarna de keuze tussen verwijderde items of gearchiveerde items. Je vinkt aan dat je de verwijderde items wenst op te zoeken. Daarna klik je op zoeken.

Mogelijkheid 2:
Typ in de zoekbalk DELETED in. Je krijgt een lijst met alle verwijderde items te zien.

Terugplaatsen van gearchiveerde en/of verwijderde items

Je kan een gearchiveerd of verwijderd item steeds terugplaatsen naar de actieve lijst van de module. Je doet dit door het item open te klikken en daarna bovenaan in de balk op 'ongedaan maken' te klikken. Eens dit gebeurd is zal het item zich verplaatsen naar de actieve lijst van de desbetreffende module.

Verschil tussen archiveren en verwijderen

Zowel bij archiveren als verwijderen verdwijnt het item uit de actieve lijst van een module.

Het verschil tussen beide situeert zich in het weergeven van gegevens in de analyse.
Wanneer je een item verwijdert, zullen de gegevens van het item niet langer weergegeven worden in de analyses. Dit geldt wel bij het archiveren van een item.

Bijgewerkt op: 15/05/2024