Agendasynchronisatie dagplanning

De agenda synchronisatie functie van de Robaws dagplanning heeft enkele updates gekregen:

Vanaf nu kan men aan een werknemer meerdere agenda's koppelen
Office365/Outlook agenda kan nu ook gekoppeld worden
Het is mogelijk om op globaal niveau (de volledige dagplanning) naar X aantal Google / Office365 kalenders te synchroniseren (in plaats van enkel de items van 1 werknemer)

Opgelet! Klanten die vandaag reeds de koppeling gebruiken met de Google agenda moeten wegens security redenen opnieuw de koppeling leggen. Zie onderstaande instructies.

Agenda synchronisatie instellen voor werknemers

Op de werknemer fiche vindt u volgende knop. Deze breng je naar een pagina waarop een nieuwe agenda koppeling kan worden gelegd, of waar je bestaande koppelingen kan verwijderen. Deze link is 1 week geldig. Je kan het adres van de pagina kopiëren en delen met jouw medewerker, zodat hij/zij zelf de koppeling kan instellen.

Je kan de URL van de nieuwe pagina die opent kopiëren en plakken in een e-mail of SMS naar je medewerker:

Deze pagina ziet er als volgt uit:

Kies voor Google of Office365 en volg de stappen. Wanneer de koppeling is gelegd, zullen alle toekomstige agenda items gesynchroniseerd worden naar de nieuwe gekoppelde agenda. Wanneer je wijzigingen aanbrengt in planning items in Robaws zullen die ook bijna onmiddellijk zichtbaar zijn in de gekoppelde agenda's.

Globale agenda synchronisatie instellen

In de instellingen van Dagplanning vind je onderstaande nieuwe knop. Deze leid je naar een pagina waar je meerdere agenda's kan instellen waarnaar de volledige dagplanning wordt gesynchroniseerd. Kies voor Google of Office365 en volg de stappen. Wanneer de koppeling is gelegd, zullen alle toekomstige agenda items gesynchroniseerd worden naar de nieuwe gekoppelde agenda. Wanneer je wijzigingen aanbrengt in planning items in Robaws zullen die ook bijna onmiddellijk zichtbaar zijn in de gekoppelde agenda's.

Bijgewerkt op: 31/05/2022