Hoe voeg ik mijn algemene voorwaarden toe?

Bij het versturen van jouw facturen, jouw offerte of gelijk welk ander document vanuit ROBAWS, kan je steeds de algemene voorwaarden mee versturen.

Hoe ga je te werk?

Uploaden van algemene voorwaarden.

Om algemene voorwaarden toe te voegen navigeer je naar instellingen > algemeen > en upload de voorwaarden bij bestanden

Druk op de groene knop bovenaan om de instelling op te slaan.

Voeg algemene voorwaarden toe aan jouw e-mailtemplate

Maak een e-mailtemplate aan of open een bestaande e-mailtemplate in de instellingen.
Als je bij standaard bijlagen op 'toevoegen' drukt, zal je de algemene voorwaarden kunnen toevoegen.

Bij het versturen van deze e-mailtemplate zal de algemene voorwaarden telkens automatisch worden toegevoegd.