E-mail problemen

Emails komen toe in Spam

Je gaat naar mail-tester.com Daar zie je een test e-mailadres waarnaar je een mailtje vanuit Robaws kunt sturen.
Daarna kan je klikken op "Check vervolgens je score" en krijg je jouw testresultaten te zien.

Indien je hierop minstens een 8/10 scoort wil dit zeggen dat je emailaccount goed is ingesteld. In het andere geval kan je in jouw verslag zien
welke punten er verbeterd kunnen worden.

Je kan deze resultaten doornemen met de persoon die verantwoordelijk is voor jouw emailconfiguratie om jouw emailaccount nog beter op punt te stellen.

Het is mogelijk om de tracking pixel uit te schakelen van uw mail. Dit kan je doen via de E-mail instellingen:

Als je dit deactiveert, dan wordt de tracking pixel niet meer meegezonden met jouw mail en is de kans kleiner dat de mails in de spam terechtkomen.
Belangrijk! Als je deze functie deactiveert, dan wordt de status ook niet meer geüpdatet in Robaws.

Documenten verslepen vanuit Outlook

Outlook heeft een beperking t.o.v. overige email programma's dat er geen documenten rechtstreeks in Robaws kunnen gesleept worden. Hiervoor is een
online tool die deze functionaliteit wel voorziet.
Op deze link kan je de tool downloaden en vervolgens installeren. Daarna kan je moeiteloos vanuit Outlook bestanden naar Robaws slepen.