Tijd- en datumweergave

Er zijn 2 verschillende manieren van tijds- en datumweergave:
Amerikaans: de datum wordt weergegeven als MMDDJJ, de tijdsnotatie is AM/PM
Europees: de datum wordt weergegeven als DDMMJJ, de tijdsnotatie volgens de 24-uren notatie

Voor de weergave in Robaws wordt er rekening gehouden met de instellingen van de browser.

Hoe kan ik dit gaan aanpassen?

Ga naar de browserinstellingen (bij Google Chrome de 3 puntjes rechts)
Kies in de linker menubalk voor 'talen'
Klik naast de taal waarin je de browser wil plaatsen op de 3 puntjes
Klik op 'Google Chrome weergegeven in deze taal'

De instellingen die hierbij ingesteld worden, zullen meegenomen worden in Robaws.

Bijgewerkt op: 27/09/2022