Materiaal aanvragen via Wappy

In Wappy zijn volgende functies mogelijk:
Raadplegen van interne bestellingen.
Aanmaken van een interne bestelling en deze bestelling doorsturen naar Robaws.

Raadplegen van interne bestellingen

In Wappy heb je een functie "materiaal aanvragen". Als je hierop klikt, krijg je een overzicht te zien waarop je alle interne bestellingen kan raadplegen die reeds door deze gebruiker in Robaws aangemaakt werden. Je kan deze interne bestellingen openen en de info raadplegen.
Naast de algemene informatie met betrekking tot de interne bestelling, heb je ook een tabblad "items". Daar vind je alle artikels die toegevoegd werden aan deze interne bestelling.

Aanmaken van een interne bestelling via Wappy

Aanmaken van een template voor het opmaken van interne bestelling in Wappy

Je kan vanuit Wappy een interne bestelling opmaken a.d.h.v. een template. Deze template dien je vooraf aan te maken via de instellingen in Robaws.
Je doet dit via instellingen > bestelling > templates > toevoegen > maak een blanco template aan en kies voor type "intern".
Wanneer je kiest voor een interne bestelling, dan wordt de functie "Schakel deze template in op wappy" weergegeven. Eenmaal deze instelling geactiveerd is, zal je de template kunnen selecteren in Wappy.

Indien je in Wappy via "materiaal aanvragen" op het + teken klikt, maar er geen template kan gevonden worden, dan wordt de melding "Er zijn geen sjablonen" weergegeven. Wappy templates kunnen aangemaakt worden in de instellingen van Robaws.

Aanmaken van interne bestelling

Bij het opmaken van de interne bestelling worden er 2 tabbladen weergegeven: info en items
Info: je geeft alle gegevens in met betrekking tot de interne bestelling die doorgegeven moet worden naar Robaws.
Items: je registreert hier alle artikelen die op deze interne bestelling moeten staan.

Versturen van interne bestelling

Je kan de interne bestelbon die je aangemaakt hebt in Wappy versturen naar Robaws. Dit doe je door in Wappy op de groene pijl te klikken die rechtsonder het scherm weergegeven wordt.
De interne bestelling wordt verstuurd en kan je vervolgens in het overzicht van de bestellingen in Robaws raadplegen.

Bijgewerkt op: 09/06/2023