Artikelen over: Webshops

Hoe werkt de Facq webshop?

Benodigde gegevens

Om de koppeling te activeren heeft u volgende gegevens nodig:
Klantnummer
Login
Paswoord

Deze gegevens heeft u ook nodig om op volgende pagina in te loggen:
https://extranet.facq.be/login?lang=NL

Activeren van koppeling

Belangrijk: Neem contact op met de support van Robaws als u een koppeling met Facq wenst. Wij moeten onze contactpersoon binnen Facq hiervan op de hoogte brengen. Zij moeten uw account nog actief plaatsen voordat u artikelen kan importeren. Volgende gegevens die wij van u nodig hebben:
* Klantnummer
* Login

Robaws support contacteren met de vraag tot activatie. Bezorg hierbij 'Klantennummer' en 'Login'.
Ga naar instellingen > integraties > Facq
Vul je gegevens in.
Zet de koppeling actief.
Klik op 'Test connection'. Met deze knop kan u controleren of de ingevulde gegevens correct zijn.

Indien de gegevens incorrect zijn (stap 3) of uw account niet bij Facq geactiveerd is (stap 1), zal stap 5 resulteren in een foutboodschap.

Mogelijkheden met Facq

Wat is er mogelijk met een webshop koppeling?

Artikelen importen vanuit de webshop
Prijzen automatisch updaten vanuit de webshop
Bestellingen maken

Bijgewerkt op: 19/02/2024