Artikelen over: Webshops

Hoe werkt de Van Oirschot webshop?

Klant worden of toegang krijgen tot de webshop van Van Oirschot

Om klant te worden van Van Oirschot kan je zich registreren online: https://www.vanoirschot.be/nl/register

Ben je reeds klant maar heb je nog geen online account dan kan je dit aanvragen via: https://www.vanoirschot.be/nl/activate

Heb je problemen of vragen kan je steeds terecht bij Joris Verjans - Verantwoordelijke webshop/e-commerce bij Van Oirschot.
Tel: 014 28 20 76
GSM: 0491 612 185
[email protected]

Activeren van de koppeling

Ga naar Instellingen > Integraties > Van Oirschot

Vul jouw gebruikersnaam, klantnummer en wachtwoord in en zet de koppeling actief.
Eenmaal je deze gegevens hebt ingevuld, wordt een koppeling met de webshop van Van Oirschot tot stand gebracht.

Wanneer je de functie 'artikels automatisch updaten' activeert dan zal dit worden aangepast in de artikelfiche (niet op reeds aangemaakte offerten, facturen, ...).
Koppel de juiste leveranciersfiche van Van Oirschot. Om bestellingen te plaatsen vanuit ROBAWS en prijzen automatisch te kunnen updaten is dit vereist!

Hoe werkt de webshop koppeling?

Mogelijkheden met Van Oirschot

Artikels importeren
Prijzen automatisch updaten
Bestellingen plaatsen

Bijgewerkt op: 12/02/2024