Artikelen over: Integraties

Hoe werkt de billit koppeling?

Door de Robaws - Billit integratie werken deze pakketten naadloos samen.
Je kan in Robaws jouw aankoop & verkoopfacturen eenvoudig via één enkele muisklik versturen naar het facturatie platform van Billit.

Activeren van de koppeling

Ga naar Instellingen > Integratie > Billit.

Je zet vervolgens de integratie actief en zal er gevraagd worden om aan te melden bij Billit.
Wanneer je toestemming verleent zal Robaws & Billit gekoppeld zijn.

Bedrijf
Mocht je meerdere administraties hebben in Billit kan je de gewenste selecteren bij "bedrijf".

Informatie doorsturen

Verzenden van aankoop/verkoop facturen na activeren van de koppeling kan eenvoudig in het facturatie overzicht.
Je selecteert de gewenste facturen & druk op de knop "Verstuur naar boekhouder".

Opgelet

Billit herkent de klanten op basis van BTW nummer of e-mailadres. Als je dus geen BTW nummer en ook geen e-mailadres hebt ingevuld in de klantenfiche in Robaws, zullen er mogelijks dubbele klanten aangemaakt worden binnen Billit telkens je facturen doorstuurt.

Billit werkt enkel maar in 1 richting: Robaws - Billit. Je moet zelf nog de betalingen aanpassen in Robaws om te zien welke facturen er betaald zijn.

Bijgewerkt op: 31/05/2022