Incidenten

Actieve incidenten

Er zijn geen actieve incidenten

Opgeloste incidenten

12/01/2023 09:00 - Nieuwe klanten en leveranciers worden aangemaakt met de verkeerde betaalvoorwaarde

- 09:00 Enkele klanten melden dat hun nieuwe klanten/leveranciers een verkeerde betaalvoorwaarde krijgen en/of dat ze niet kunnen inloggen in Robaws.
- 09:15 Ons team heeft het probleem gevonden en werkt aan een oplossing.
- 10:00 De klanten die niet meer konden inloggen, kunnen dat nu wel weer. Het team werkt nog aan een oplossing om de standaard betaalvoorwaarden terug te zetten in de instellingen.
- 15:00 De standaard betaalvoorwaarden voor klanten en leveranciers werden teruggezet in de instellingen.

Alle klanten en leveranciers die aangemaakt zijn tussen 11/01/2023 11:45 en 12/01/2023 15:00 dienen mogelijks manueel gecorrigeerd te worden. Indien u reeds facturen voor die nieuwe klanten/leveranciers heeft aangemaakt dan kan ook daar de betaalvoorwaarde verkeerd staan. Voor meer informatie of begeleiding hierbij kan u steeds support contacteren.

Bijgewerkt op: 12/01/2023